Vil Messerschmidt afværge Middelhavsriget? 2

22. september 2009
EU er på afveje, når det gælder samarbejdsplaner med Mellemøsten, mener Morten Messerschmidt. (foto: Dansk Folkeparti)

EU er på afveje, når det gælder samarbejdsplaner med Mellemøsten, mener Morten Messerschmidt. (foto: Dansk Folkeparti)

Morten Messerschmidt (DF), der nu er blevet medlem af EU-Parlamentet, vil fortsat arbejde for at stække indvandringen til Europa. Det står klart, når man læser det svar, som EU ZOO har fået, efter vi spurgte ham, om han frygter, at Europa vil knytte sig til Middelhavslandene i en union. Vi stillede spørgsmålet i et tidligere indlæg, fordi mere ekstreme dele af DF’s vælgerkorps frygter, at EU er ved at blive til et Eurabien.  Morten Messerschmidt skal sidde i Delegationen til Den Parlamentariske Forsamling for Euro-Middelhavs-samarbejdet (EMPA), og vi valgte derfor at spørge ham, om han deler samme frygt. Det gør han vist:

Jeg har siddet i EMPA som folketingsmedlem og fortsætter nu som MEP. EUs planer om fri personbevægelighed mellem EU og Mellemøsten er helt tåbelig og vil givetvis aldrig blive virkelighed. Heldigvis. Allerede idag oplever europæerne de fatale konsekvenser af indvandringen og vil vende sig imod en styrkelse heraf. Jeg vil som medlem af EMPA fortsætte med at fremføre DFs synspunkter og gøre det begribeligt for EUs medlemmer, at planerne bør skinlægges.

Med venlig hilsen / best regards,
Morten Messerschmidt, cand.jur.
MEP.

Relaterede artikler:

  1. Vil Messerschmidt afværge Middelhavsriget?
  2. Messerschmidt fik ikke sine hedeste ønsker opfyldt
  3. Messerschmidt er god til vennetjenester

Ingen kommentarer »

Endnu ingen kommentarer.

Debatten på bloggen er modereret efter sidens regler.Bliver ikke offentliggjort.


Wikipedia om Morten Messerschmidt (DF)

Morten Messerschmidt (født 13. november 1980) er cand.jur. og medlem af Folketinget indtil den 19. juni 2009 for Dansk Folkeparti. Han blev valgt i Århus Amtskreds ved folketingsvalget den 8. februar 2005, hvor han fik 3.812 personlige stemmer. Ved Europa-Parlamentsvalget 2009 var han spidskandidat for Dansk Folkeparti og fik 284.500 personlige stemmer hvilket er det næststørste antal ved et dansk EU-parlamentsvalg.