Ole EU taler ud om pamperanklage

7. maj 2009
Jeg har ikke fiflet med diæterne, mener Ole EU. (Foto: Socialdemokraterne)

Jeg har ikke fiflet med diæterne, mener Ole EU. (Foto: Socialdemokraterne)

Ole EU er et uskyldigt offer for en absurd anklage.

Sådan er budskabet i bund og grund fra socialdemokraternes parlamentariker, Ole Christensen, der går under navnet Ole EU.

Danmarks Radio har i dag en stort lanceret historie om, at den nordjyske politiker har fiflet med de fede EU-diæter. Ole EU har fået 2000 kroner for at sidde ved et møde i to minutter. Det er værd at bemærke, at DR på intet tidspunkt bruger ordene “svindel” eller “fusk”. For det har journalisterne ikke rygdækning for. Socialdemokraten har tilsyneladende overholdt reglerne, der også dækker Oles fem timers transport ifølge ham selv. Til gengæld lader DR ukendte kandidater fra de konkurrerende partier Venstre og Konservative anklage Ole EU for pamperi.

Sagen kommer meget ubelejligt for Ole EU. For det første har han fødselsdag i dag, og så er han en af de nuværence socialdemokratiske parlamentarikere, der kæmper hårdt for at få fem år mere i Bruxelles. Han er slet ikke enig i anklagerne. Du kan læse hele hans forsvarsbrev på hans Facebook-profil.

Men sagen ruller, og Ole EU mærker vreden. Selv om han har overholdt reglerne, har han alligevel overskredet nogle moralske grænser, lyder det. Tag et eksempel fra Ole EU’s chat med DR’s netbrugere:

Kenneth spørger: F.eks må man gerne have sex med dyr i danmark(hvilke jeg i øvrigt ikke fatter), men rent moralsk gør folk det ikke (og af andre grunde selvfølgelig), men fordi man har ret er ikke det samme som man SKAL gøre det. Det er min pointe
OLE svarer: Det er noget af en sammenligning.

Relaterede artikler:

  1. Ole EU langer ud efter partifælles grisepant
  2. Venstre-veteran fortryder støtte til socialdemokrat
  3. "Så fat det dog, europæer"

Ingen kommentarer »

Endnu ingen kommentarer.

Debatten på bloggen er modereret efter sidens regler.Bliver ikke offentliggjort.


Wikipedia om Ole Christensen (S)

Ole Christensen (født 7. maj 1955 i Pandrup) er socialdemokratisk medlem af Europa-Parlamentet siden 2004. I EU-Parlamentet er han medlem af i udvalget om beskæftigelse og sociale anliggender samt delegationen for forbindelserne med Indien. Han er stedfortræder i udvalget for international handel, fiskeriudvalget, regionaludviklingsudvalget og delegationen for forbindelserne med Sydafrika.