Hanne Dahl har baby med på arbejde

26. marts 2009

Et spritnyt foto viser JuniBevægelsens Hanne Dahl og hendes lille datter til afstemning i EU-Parlamentet. Der er nemlig ingen barselsorlov for de folkevalgte.

Det er klart, at det lugter af spin med sådan et foto. Hanne Dahl i plenarsalen i Strasbourg. Hånden i vejret, afstemning. Og så lille Gaia ved siden af stemmepulten. Det kan kun undre, at det ikke er JuniBevægelsen selv, der har bestilt det.

I stedet er det en snarrådig pressefotograf, der har taget billedet. Og man kan ikke fortænke JuniBevægelsens pressefolk i at forsøge at få billedet spredt i medierne. Allerede nu er det på forsiden af EU-avisen European Voices hjemmeside. Og ifølge JuniBevægelsen selv vil billedet blive trykt i flere europæiske aviser i morgen fredag, blandt andre britiske Daily Telegraph.

Det handler om barselsorlov. Når Hanne Dahl har sin datter med på arbejde, er det fordi, EU-Parlamentet indtil videre ikke har nogen barselsorlov for de folkevalgte. Det skærer i ørerne på os danskere. I folketinget er der barselsorlov, og det er vi også vant til på vores arbejdspladser.

Derfor vil Hanne Dahl gerne profilere sig på at kæmpe for den barselsorlov, som hun selv er blevet snydt for. Hun har stillet et ændringsforslag om det i Forfatningsudvalget, som der skal stemmes om på tirsdag.

Relaterede artikler:

 1. Hanne Dahl henter hjælp hos sin frisør
 2. Pressestøtte får blandet modtagelse
 3. Rohde vil melde sig ind i kritikerklub

1 kommentar »

 1. Hvad? Skulle JuniBevægelsens pressefolk ønske at sprede billederne… neeej da… hvor kan EUzoo dog få den tanke fra? (indsæt selv en tilpas uskyldigt udseende smiley her, da jeg ikke selv er teenager nok til at vide hvordan man gør)… sådan er vi jo slet ikke.

  Ej spøg til side, det er rart at se historien nu også er nået til de danske medier… en overgang troede vi faktisk at det kun ville være resten af verden der skulle se billederne, og det ville jo være lidt synd, ikke? ;-)

  Interessant nok har telefonen nemlig kimet (om denne historie) flere gange fra udenlandske end danske journalister her til aften…

  Og det var da også de udenlandske aviser der havde spottet billederne først. Her er det fx Brasilianerne der har været tidligt ude med historien (det er i øvrigt så vidt vides derfra Jyllands-Posten opdagede billederne)
  http://g1.globo.com/Noticias/Mundo/0,,MUL1059644-5602,00-BEBE+INVADE+SESSAO+DO+EUROPARLAMENTO.html

  … og her er det spanske El País:
  http://www.elpais.com/articulo/sociedad/Diputada/madre/vez/elpepusoc/20090326elpepusoc_7/Tes

  … Hvem ved, måske er det bare flere babyer der skal til, for at få givet mere plads til EU i de danske medier? Fra JuniBevægelsens presseafdeling vil vi i al fald overvåge weekendens landsmøde for at se om der skulle opstå mulighed for flere billeder i samme stil… ;-)

  Kommentar by Pelle Christy — 26. marts 2009 @ 23:26

Debatten på bloggen er modereret efter sidens regler.Bliver ikke offentliggjort.