Crazy prezydent Jerzy Buzek

11. juli 2009

EU kører langsomt og tungt, lyder en alt for kendt kritik.

Den kommende formand for EU-Parlamentet Jerzy Buzek er allerede kommet med to kontroversielle udmeldinger, inden han har taget plads på tronen.

Den kommende formand for EU-Parlamentet Jerzy Buzek er allerede kommet med to kontroversielle udmeldinger, inden han har taget plads på tronen.

Nu foreslår parlamentarikeren Jerzy Buzek, som står til at blive EU-Parlamentets næste formand, at trække det hele lidt mere i langdrag. Ifølge EUobserver.com ser den polske konservative helst, at der kommer færre 1. læsninger af lovtekster, fordi de mangler “den rette dialog”. Hans pointe er vel, at jo længere tid, det hele kører rundt i EU-karusellen, jo mere bliver det vendt og kigget igennem.

Samtidig lover “prezydent” Buzek (polsk for formand/præsident), at han ikke vil ignorere de ellers tidligere meget ignorerede sorte får, EU-skeptikerne.

Eurosceptics are very important to us because they pick up our failings, siger Jerzy Buzek ifølge EUobserver.com.

Når man kigger på, hvor konservativ og kritikerfjendsk, den afgående præsident Hans-Gert Pöttering har været, så ser der ud til at være en mere ‘crazy prezydent’ på vej.

Relaterede artikler:

  1. Sablerne rasler i Strasbourg
  2. Puster DR Pötterings post op?
  3. Socialdemokratisk hykleri om nazi-tilråb

1 kommentar »

  1. [...] vi tidligere har omtalt på EU ZOO, bliver det polske Jerzy Buzek, der kommer til at stå i spidsen for parlamentet de [...]

    Pingback by Sablerne rasler i Strasbourg – en uafhængig blog om EU-Parlamentet — 14. juli 2009 @ 10:12

Debatten på bloggen er modereret efter sidens regler.Bliver ikke offentliggjort.